søndag, oktober 25, 2015

DM i systemtips snerper til

De to seneste år har jeg vundet DM i systemtips med i head-to-head-duel med min gode ven Karsten P. Derfor synes han at reglerne skulle laves om!

Det lykkedes os ikke i denne sæson at finde frem til et alterntiv - så vi fortsætter som hidtil; U-3-6-50. Fra start til slut har jeg ført. Men i denne - den næstsidste runde - gik jeg ret meget ned - så nu står Karsten P og jeg helt lige; 60 rigtige (hvilket giver et snit på 8,6 rigtige) inden den afgørende runde - der finder sted på lørdag.

En koncertbillet står på højkant.

fredag, oktober 16, 2015

Biennalen i Venedig

Sammen med The Marples-family tilbragte vi nogle skønne dage i Venedig. Vejret spændte fra sommervejr den ene dag til heldagsregn den næste.

Her ser du nogle af de bedste fotos fra Biennalen.




















søndag, oktober 04, 2015

Dieselhouse og Metropolis





Mens rulleteksterne glider over skærmen- starter den store diesemotor op - og larmen er infernalsk! Her er der virkelig tale om industriarkitektur.

Den enorme dieselmotor, H.C. Ørsteds-motoren, som siden 30’erne har forsynet københavnerne med elektricitet under store belastninger sparker virkelig røv. Se selv Helles forbløffede ansigt i klippet her.

Filmen Metropolis er et mesterværk. Produceret i 1927 af Fritz Lang - og med moderne elektronisk musik som underlæg: Brian Eno, Portishead, Massive Attack. 

God aften i Dieselhouse